Wednesday, October 6, 2010

entry contest REDMUMMY.COM

kawan-kawan jangan pelik okay..tiba-tiba buat entry ni...sebab aku jarang-jarang buat entry...pemalas..aku suka baca blog orang je..haha..jadi ini entry untuk contest kat redmummy.com.

Here we go....entry untuk menang perfume Hugo bOSs... =)

kak red,saya silent reader kak red sebenarnya...tak pernah komen kat blog kak red(eh,ke penah?lupe dah..hehe)..ok2...saya ni baru-baru nak kenal dunia gitu...i mean dunia orang dewasa laaa kan...baru nak kenal-kenal make up macam MAC,produk macam SKII...saya takut nak pegi tanya or tengok2 kat kaunternya...tapi bila masuk blog redmummy,macam2 info boleh dapat..harga,promotion,tips...macam-macam la...at least saya tahu jugak la dari tak tahu langsung kan?

pastu kak red banyak post pasal beg,kasut...suka sangat tengok koleksi kak red...of cos la saya tak mampu nak beli designer handbags tu kan....tapi mana tahu,masa umur saya macam kak red,saya mampu ikut jejak langkah kak red kan?nak tahu,brand Miu Miu tu saya baru tau wujud dari redmummy.com...hehhe..memang banyak sangat benda-benda baru pasal handbags saya tahu dari redmummy.com...haa..contoh lagi..besi-besi pada handbag tu dipanggil hardware...kak red beritahu..baru saya tahu...memang kesian la saya ni..hehee..

lagiiii..pasal vacation...saya suka cuti-cuti ni...tapi as a student..mana pulak saya nak dapat duit banyak2 nak pegi sana-sini kan..jadi bila kak red cerita kat blog...best ok...rasa macam saya pun sama-sama pegi holiday...haha...and of coz saya dapat tau jugak tips2 sebelum melancong,semasa melancong and selepas melancong....complete!benda baru pasal vacation yang saya tahu adalah..kalau nak melancong...kena tukar duit dari semasa ke semasa.macam kak red buat tu...bila pertukaran wang tu ada turun sikit...cepat-cepat kena tukar duit...selama ni saya ingat...bila dah dekat-dekat nak pergi baru tukar berapa banyak duit yang kita nak...hehe..

Despite all the informations yang kak red bagi....diam-diam saya kagum dengan kak red...melalui blogging kak red boleh dapat banyak duit...tambah pendapatan keluarga...beli apa yang kak red nak...best!hehe...

okay..harap-harap saya boleh menang...tapi tak menang pun takpe...saya just nak beritahu...redmummy.com boleh kata dah jadi ensklopedia tau..hehhe...daaaa~

3 comments:

  1. hmm, semoga menang ;) singgahlah ke blog saya ;)

    ReplyDelete
  2. izzat: thanks..nanti saya jalan2 kat blog awak ye..=)

    kie-yu: thanks =)

    ReplyDelete